Winton olieverf 200ml

 • Cerulean Blue (138)
 • Serie 1
 • Studie kwaliteit
 • Minimale besteleenheid:1 tube
  Aantal in omverpakking:1 tube
  Afhalen in de winkel:
  Direct bestellen:
  Eancode:094376910117
  *Dit is een indicatie, om zeker te zijn
  kunt u bellen met 030-2311565.

  Winton olieverf 200ml  Winton is een traditioneel assortiment olieverf, gemaakt van redelijk geprijsde pigmenten en bedoeld voor studenten en beginnende kunstenaars of gevorderde schilders die grotere hoeveelheden verf gebruiken en de kosten willen beperken.

  De combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne verftechnologie heeft geresulteerd in een assortiment van 47 zorgvuldig geselecteerde kleuren Winton Oil Colours, olieverf van uitstekende kwaliteit.

  Samenstelling

  Elke kleur Winton olieverf heeft, net als elke kleur Artists’ olieverf, zijn eigen receptuur zodat de natuurlijke eigenschappen van elk pigment optimaal tot hun recht komen en en de stabiliteit van de verf gewaarborgd is.

  Pigmentgehalte/kleurkracht

  Een hoog pigmentgehalte zorgt voor een goede dekking en kleurkracht. Hoewel Winton het pigmentgehalte van Artists’ olieverf niet kan evenaren, is dit een veel hoogwaardiger assortiment dan menig ander assortiment ‘verf van kunstenaarskwaliteit’.

  De voordelige prijs is bereikt door te kiezen voor redelijk geprijsde pigmenten in plaats van verlaging van het pigmentgehalte tot een onacceptabel niveau. De receptuur, het productieproces en de kwaliteitscontrole van Winsor & Newton garanderen een absoluut uitstekend product.

  Enkelvoudige pigmenten

  Waar mogelijk gebruiken we voor elke kleur een enkelvoudig pigment. Naast kleurkracht bieden enkelvoudige pigmenten op zichzelf al een breed kleurenspectrum en bij het mengen geven ze schonere, helderdere mengkleuren en een oneindig aantal kleurtonen.
  Dit is vooral belangrijk voor violetten, groenen en oranjes. ‘Secundaire’ kleuren uit enkelvoudige pigmenten verbreden het spectrum van de kunstenaar aanzienlijk. download kleurkaart
  kleurkaart

  Alle prijzen op deze website zijn Incl. BTW Leveringsvoorwaarden